lördag 19 oktober 2013

Dagens stickcafé

Idag har vi i Sandstickan haft stickcafé. Vi höll som vanligt till på Fribergs konditori. Men nu har det blivit ny ägare och det var första gången vi var där sedan det hände. Men Anette som drev Fribergs innan har renoverat och bl a gjort flera vackra målningar på väggarna. Hon målade inte själv alltså. Visst blev Norre Port vacker?
Idag var vi inte så många då vi hade en del mannfall. Här sitter i alla fall Anita och stickar på en sjal och May-Lis som jobbar vidare på sin Paneldebatt.

På andra sidan bordet sitter Eva i rutig skjorta och stickar på ett par sockor. Jag börjar tro att hon nog snart är sockexpert. Hon har gjort så många vackra sockor nu. Vi hade fint besök ända från Falkenberg idag. Kicki var med och startade Sandstickan men det var länge sedan vi såg henne här i Halmstad. Kicki stickar också på en vacker sjal. Bredvid, närmast kameran, sitter Iréne och berättar något intressant. Hon stickade för dagen på något åt barnbarnet. Jag kan ha fel men det var babystorlek på det. Längst ner i vänstra hörnet av denna bild ser ni ett litet stycke av en Paneldebatt som fotografen, just jag, stickar på.